Actueel aanbod

Nu 51 woonruimten beschikbaar.

Woonruimte aanbieden

Meld online uw woonruimte voor verhuur aan, klik hier!

Online verzekering afsluiten

Nieuw! Sluit nu online uw verzekering af. Klik hier!

Short Stay

Expat Services

Service Today
beheer

Huur betalingen, reparaties alles voor u verzorgd.

DIRECT ZOEKEN

Living Today is een professioneel bemiddelingsbureau in woonruimte. Klik op de Regio voor één van onze vestigingen om te zoeken naar woonruimte bij jou in de buurt.
Regio's Regio's Haarlem Amsterdam Noordwijk Leiden Utrecht Den Haag Gouda Rotterdam Alphen aan den Rijn

Inschrijven

Schrijf u nu in en ontvang automatisch het nieuwste aanbod via email

schrijfin
 

Living Today

is een professioneel bemiddelingsbureau in woonruimte. Wij helpen verhuurders aan de juiste huurders en woningzoekenden aan passende woonruimte.
Ons werkgebied beslaat de Randstad, met een sterke focus op de Regio Amsterdam, Haarlemmermeer, Leidse regio, Duin en Bollenstreek, Rijnland, Regio Gouda, Regio Den Haag en Rotterdam Rijnmond.
Wij werken vanuit onze kantoren in Amsterdam, Leiden, Den Haag, Haarlem, Alphen aan den Rijn, Gouda en Noordwijk.

Living Today

is one of the leading house rental companies on the Dutch market. Are you planning to live/work in the Netherlands? This website provides you with a broad selection of our rental properties in the Netherlands.


Read more


  • 25 rental specialists!
  • Direct & unlimited viewings!
  • No waiting lists!
  • 7 offices in the Netherlands
 

Living Today uw partner in woonbemiddeling

 

Huurwoning of huurhuis? Living Today verhuurmakelaar wijst u de weg!

 

Living Today is de verhuurmakelaar die u begeleid bij het vinden van uw huurwoning in Nederland. Wij zijn sinds de jaren 90 actief op de markt van huur en verhuur en hebben de afgelopen jaren veel ervaring in de verhuurmarkt opgedaan. Wij hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is huurder en verhuurder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hiermee hebben wij een zeer goede naam in de markt van huur en verhuur opgebouwd. Living Today wil zich profileren als een professionele organisatie waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

 

Aanbod huurwoningen altijd up-to-date!

 

Op onze website http://www.livingtoday.nl/  kunt u zich geheel gratis inschrijven en ons daarmee een zoekopdracht verstrekken en alle via onze kantoren beschikbare huurwoningen bekijken. Dankzij onze kennis van de woningmarkt in de Randstad en onze vele contacten kunnen wij het werk voor u uithanden nemen en snel en effectief op basis van uw woonwensen samen met u uw woning vinden. Onze website is uitgerust met de nieuwste technologieën die het voor ons mogelijk maken vraag en aanbod van huurwoningen 24 uur per dag met elkaar te matchen. Wij zijn met al onze kantoren tevens aangesloten op http://www.pararius.nl/ de landelijke site voor huurwoningen. Hier vindt u het aanbod van huurwoningen voor heel Nederland.

 

Ook kunt u bij onze verhuurkantoren terecht voor gratis informatie over het actuele aanbod van huurwoningen. Alle vestigingen van Living Today worden geleid door zelfstandige ondernemende vestigingsmanagers die samen werken met professionele verhuurmakelaars met een ruime kennis van de markt. U vindt ons met een verzorgd kantoor op  A1-lokaties in de steden waar we gevestigd zijn en waar vandaan wij u als huurder of verhuurder graag van dienst zijn. Loop als woningzoekende of verhuurder eens vrijblijvend bij ons binnen.

Bellen kan natuurlijk ook, ons centrale nummer is: 0900 040 1231

 

Een huurwoning die past bij uw specifieke woonwensen

 

Het aanbod van Living Today is afkomstig van particulieren,beleggers, collega-makelaars, woningcorporaties en ontwikkelaars en bestaat uit kale huurwoningen, gestoffeerde woningen, gemeubileerde woningen en short stay appartementen (appartementen die voor een korte periode gehuurd kunnen worden). Ook worden door ons kamers te huur aangeboden en kunt u bij ons terecht voor huurwoningen variërend van een woonboot, appartement, eengezinswoning, luxe villa of penthouse. Bent u starter of iemand die flexibel wil zijn en zich niet wil binden aan een koopwoning? Bent u een expat of repat die terugkeert naar Nederland en zoekt u een huurwoning ter overbrugging? Bij Living Today bent u altijd aan het juiste adres voor uw huurhuis.

 

 

Van verhuur tot beheer van huurwoningen en nog veel meer ..........

 

Living Today heeft als hoofdactiviteit het bemiddelen bij huur en verhuur in de woningmarkt.

Heeft u als belegger woonruimte leegstaan? of heeft u als eigenaar van uw eigen woning behoefte aan verhuur? Gezien bijvoorbeeld vertrek naar het buitenland of ter overbrugging van dubbele woonlasten neem dan contact met ons op.

 

Maar ook het beheer en onderhoud van huurwoningen of beleggingsportefeuilles wordt door ons verzorgd in opdracht van particuliere verhuurders en beleggers. Daarnaast begeleiden we bouwvergunning-aanvragen en verzorgen we bouwmanagement bij de realisatie van bouwprojecten of verbouwingen. Bij Service Today, onze dochteronderneming voor financieel en technisch beheer, is uw belegging in vertrouwde handen. Het rendement van uw belegging is voor ons hierbij altijd uitgangspunt. Voor meer informatie kijk op http://www.servicetoday.nl/ .

 

Verder kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenadvies, hypotheken en vastgoedfinancieringen. Onze adviseurs van Living Today Financial Services zijn u graag van dienst. Voor meer informatie kijk op http://www.livingtodayfinancialservices.nl/ . U kunt hier terecht om direct online een verzekering af te sluiten (inboedel, opstal/ gebouw, auto, aansprakelijkheid en rechtsbijstand) danwel via Best Advice u te laten adviseren, waarna we de zaken ook daadwerkelijk voor u regelen!

 

Bent u op zoek naar een goede lokatie voor de vestiging van uw bedrijf? Kijk dan op http://www.propertytrader.nl/ . Hier vindt u aanbod variërend van winkelruimte tot kantoor, van horeca-ruimte tot bedrijfsruimte, en van stalling tot opslag.

 

Ook zijn wij u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van uw eigen woning. Kijk voor ons actuele aanbod op http://www.propertytoday.nl/ 

 

Voor de directe verkoop van uw eigen woning werken wij nauw samen met Property Support. Property Support is actief op het gebied van kopen en verkopen/ terugverhuren van woningen en bedrijfsonroerend goed. Voor meer informatie kijk op http://www.propertysupport.nl/ . Property Support koopt direct aan vanuit haar aankoopgarantiefonds, zodoende heeft u direct zekerheid en kunt u snel verder met uw leven.

 

Kortom Living Today uw partner in woonruimte en financiele dienstverlening!