Actueel aanbod

Nu 51 woonruimten beschikbaar.

Woonruimte aanbieden

Meld online uw woonruimte voor verhuur aan, klik hier!

Snelzoeken

Min. aantal kamers

Prijsklasse

vanaf
Tot

 

Online verzekering afsluiten

Nieuw! Sluit nu online uw verzekering af. Klik hier!

Short Stay

Expat Services

Service Today
beheer

Huur betalingen, reparaties alles voor u verzorgd.

Huurwoningen Gouda

Gouda is een stad en gemeente in het hart van Zuid-Holland in Nederland. Graaf Floris V verleende de stad in 1272 stadsrechten. Gouda staat bekend om zijn Goudse kaas, die nog steeds verhandeld wordt op de donderdagse kaasmarkt. Ook geniet de stad bekendheid door de fabricage van kaarsen, pijpen en stroopwafels. In eerdere tijden heeft Gouda een aanzienlijke lakenindustrie en een groot aantal bierbrouwerijen gekend. Verder is Gouda bekend om de jaarlijkse kaarsjesavond waar gewoontegetrouw door de burgemeester uit het Lucas evangelie wordt gelezen. De kerstboom wordt jaarlijks geschonken door de Goudse zustergemeente Kongsberg in Noorwegen.

Geografie

Gouda ligt langs rijksweg A12, die ter hoogte van Gouda de gekanaliseerde Gouwe kruist door middel van het Gouwe Aquaduct. De stad is met twee treinstations (en er zijn er nog eens 2 gepland voor de komende jaren) via een van de drukste spoorwegen in Nederland verbonden met Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De lightrail, een nieuw type 'sneltram' op de zogenaamde RijnGouwelijn, rijdt naar Alphen aan den Rijn met aansluiting op de trein naar Leiden. Voorheen reden hier 'gewone' stoptreinen van de NS met een stop op de tussenliggende stations Waddinxveen, Waddinxveen Noord en Boskoop. Het is de bedoeling dat de lightrailverbinding via het centrum van Leiden wordt doorgetrokken naar Noordwijk in het kader van het project RijnGouwelijn.

Geschiedenis

De naam Gouda wordt in 1139 voor het eerst vermeld in een oorkonde van de bisschop van Utrecht. In de geschiedenis van Gouda wordt de ontwikkeling beschreven van een kleine versterkte nederzetting aan de samenvloeiing van Hollandse IJssel en Gouwe rond 1300 tot een middelgrote provinciestad in de eenentwintigste eeuw.

Bezienswaardigheden

Het oude stadhuis op de Markt, een van de oudste gotische stadhuizen van Nederland, gebouwd uit natuursteen tussen 1448 en 1450, na de laatste grote stadsbrand. De zeventiende-eeuwse Waag, eveneens op de Markt, gebouwd door Pieter Post in 1668.De Sint-Janskerk, een gotische kruiskerk met gebrandschilderde ramen. De vier gekroonden, een laat gotisch huis aan de Naaierstraat 6 te Gouda; het pand staat - evenals de Sint Janskerk - op de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten. De Waaiersluis in de Hollandsche IJssel ten oosten van Gouda. De drie nog bestaande molens van Gouda.

Bron: Wikipedia

Links


Wil je een kamer, studio, maisonnette, appartement, flat, huis, villa of andere woonruimte huren, verhuren of beheren in de Gouda? In hartje centrum op loop afstand van de Markt nabij het oude Stadhuis en NS trein station Gouda. Living Today heeft een groot bestand van huurwoningen. Klik en kijk voor het meest actuele aanbod huur huizen in de streek Gouwe - Gouda.

 

Living Today

is een professioneel bemiddelingsbureau in woonruimte. Wij helpen verhuurders aan de juiste huurders en woningzoekenden aan passende woonruimte.
Ons werkgebied beslaat de Randstad, met een sterke focus op de Regio Amsterdam, Haarlemmermeer, Leidse regio, Duin en Bollenstreek, Rijnland, Regio Gouda, Regio Den Haag en Rotterdam Rijnmond.
Wij werken vanuit onze kantoren in Amsterdam, Leiden, Den Haag, Haarlem, Alphen aan den Rijn, Gouda en Noordwijk.

Living Today

is one of the leading house rental companies on the Dutch market. Are you planning to live/work in the Netherlands? This website provides you with a broad selection of our rental properties in the Netherlands.


Read more


  • 25 rental specialists!
  • Direct & unlimited viewings!
  • No waiting lists!
  • 7 offices in the Netherlands
 

Living Today uw partner in woonbemiddeling

 

Huurwoning of huurhuis? Living Today verhuurmakelaar wijst u de weg!

 

Living Today is de verhuurmakelaar die u begeleid bij het vinden van uw huurwoning in Nederland. Wij zijn sinds de jaren 90 actief op de markt van huur en verhuur en hebben de afgelopen jaren veel ervaring in de verhuurmarkt opgedaan. Wij hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is huurder en verhuurder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hiermee hebben wij een zeer goede naam in de markt van huur en verhuur opgebouwd. Living Today wil zich profileren als een professionele organisatie waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

 

Aanbod huurwoningen altijd up-to-date!

 

Op onze website http://www.livingtoday.nl/  kunt u zich geheel gratis inschrijven en ons daarmee een zoekopdracht verstrekken en alle via onze kantoren beschikbare huurwoningen bekijken. Dankzij onze kennis van de woningmarkt in de Randstad en onze vele contacten kunnen wij het werk voor u uithanden nemen en snel en effectief op basis van uw woonwensen samen met u uw woning vinden. Onze website is uitgerust met de nieuwste technologieën die het voor ons mogelijk maken vraag en aanbod van huurwoningen 24 uur per dag met elkaar te matchen. Wij zijn met al onze kantoren tevens aangesloten op http://www.pararius.nl/ de landelijke site voor huurwoningen. Hier vindt u het aanbod van huurwoningen voor heel Nederland.

 

Ook kunt u bij onze verhuurkantoren terecht voor gratis informatie over het actuele aanbod van huurwoningen. Alle vestigingen van Living Today worden geleid door zelfstandige ondernemende vestigingsmanagers die samen werken met professionele verhuurmakelaars met een ruime kennis van de markt. U vindt ons met een verzorgd kantoor op  A1-lokaties in de steden waar we gevestigd zijn en waar vandaan wij u als huurder of verhuurder graag van dienst zijn. Loop als woningzoekende of verhuurder eens vrijblijvend bij ons binnen.

Bellen kan natuurlijk ook, ons centrale nummer is: 0900 040 1231

 

Een huurwoning die past bij uw specifieke woonwensen

 

Het aanbod van Living Today is afkomstig van particulieren,beleggers, collega-makelaars, woningcorporaties en ontwikkelaars en bestaat uit kale huurwoningen, gestoffeerde woningen, gemeubileerde woningen en short stay appartementen (appartementen die voor een korte periode gehuurd kunnen worden). Ook worden door ons kamers te huur aangeboden en kunt u bij ons terecht voor huurwoningen variërend van een woonboot, appartement, eengezinswoning, luxe villa of penthouse. Bent u starter of iemand die flexibel wil zijn en zich niet wil binden aan een koopwoning? Bent u een expat of repat die terugkeert naar Nederland en zoekt u een huurwoning ter overbrugging? Bij Living Today bent u altijd aan het juiste adres voor uw huurhuis.

 

 

Van verhuur tot beheer van huurwoningen en nog veel meer ..........

 

Living Today heeft als hoofdactiviteit het bemiddelen bij huur en verhuur in de woningmarkt.

Heeft u als belegger woonruimte leegstaan? of heeft u als eigenaar van uw eigen woning behoefte aan verhuur? Gezien bijvoorbeeld vertrek naar het buitenland of ter overbrugging van dubbele woonlasten neem dan contact met ons op.

 

Maar ook het beheer en onderhoud van huurwoningen of beleggingsportefeuilles wordt door ons verzorgd in opdracht van particuliere verhuurders en beleggers. Daarnaast begeleiden we bouwvergunning-aanvragen en verzorgen we bouwmanagement bij de realisatie van bouwprojecten of verbouwingen. Bij Service Today, onze dochteronderneming voor financieel en technisch beheer, is uw belegging in vertrouwde handen. Het rendement van uw belegging is voor ons hierbij altijd uitgangspunt. Voor meer informatie kijk op http://www.servicetoday.nl/ .

 

Verder kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenadvies, hypotheken en vastgoedfinancieringen. Onze adviseurs van Living Today Financial Services zijn u graag van dienst. Voor meer informatie kijk op http://www.livingtodayfinancialservices.nl/ . U kunt hier terecht om direct online een verzekering af te sluiten (inboedel, opstal/ gebouw, auto, aansprakelijkheid en rechtsbijstand) danwel via Best Advice u te laten adviseren, waarna we de zaken ook daadwerkelijk voor u regelen!

 

Bent u op zoek naar een goede lokatie voor de vestiging van uw bedrijf? Kijk dan op http://www.propertytrader.nl/ . Hier vindt u aanbod variërend van winkelruimte tot kantoor, van horeca-ruimte tot bedrijfsruimte, en van stalling tot opslag.

 

Ook zijn wij u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van uw eigen woning. Kijk voor ons actuele aanbod op http://www.propertytoday.nl/ 

 

Voor de directe verkoop van uw eigen woning werken wij nauw samen met Property Support. Property Support is actief op het gebied van kopen en verkopen/ terugverhuren van woningen en bedrijfsonroerend goed. Voor meer informatie kijk op http://www.propertysupport.nl/ . Property Support koopt direct aan vanuit haar aankoopgarantiefonds, zodoende heeft u direct zekerheid en kunt u snel verder met uw leven.

 

Kortom Living Today uw partner in woonruimte en financiele dienstverlening!