Living Today
Postbus 692
2300AR, Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Uw partner in koop

Woning kopen

Ook uw koopwoning vindt u via Living Today makelaars in woonruimte. Living Today heeft een wisselend aanbod van koopwoningen beschikbaar. Dit varieert van bestaande woningen tot nieuwbouwwoningen. Klik op de button "uitgebreid zoeken" voor uw ideale koopwoning.

Heeft u specifieke vragen over ons aanbod of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging: Living Today bel: 071 513 53 50 of mail: info@livingtoday.nl

Aankoop begeleiding

Het zoeken naar een woning is tegenwoordig eenvoudiger geworden door de opkomst van het internet. Iedere te koop staande woning kan worden gevonden op een van de vele woningsites. Living Today kan u ook begeleiden bij het aankopen van woonruimte op het moment dat u een woning gevonden heeft. Living Today inventariseert uw behoefte, uw situatie en analyseren we de woning van uw keuze. We laten daarbij niets aan het toeval over. Bouwkundige staat, onderhoudsconditie, ligging, marktwerking en zelfs de situatie van de verkopers proberen we in kaart te brengen. Aan de hand van ook de taxatiewaarde stellen we een onderhandelingsstrategie op en uw droomhuis wordt werkelijkheid!

Voor de begeleiding van uw aankoop hanteren we een bijzonder scherp tarief. Voor slechts € 1500,00 excl. BTW staan wij u bij. U kunt door heel Nederland gebruik maken van onze diensten, Living Today heeft specialisten in aankoopbegeleiding, die niets anders doen!

U kunt contact opnemen via het contactformulier, door ons te bellen op: 071-5135350 of door een email te sturen naar: info@livingtoday.nl