Living Today
Postbus 692
2300AR, Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Expat service

Living Today is een professioneel makelaarskantoor, dat gespecialiseerd is in het huisvesten van (internationale) projectmedewerkers (expatriates) werkzaam voor bedrijven en instellingen. Door al ruim 10 jaar op de woningmarkt actief te zijn kennen wij als geen ander de weg in deze specifieke markt. Ons ruime aanbod van huurwoningen varieert van studio's tot appartementen en van eengezinswoningen tot penthouses en villa's (gemeubileerd of gestoffeerd) in de Randstad.

Know-how

Met een groot aantal vestigingen in de Randstad beschikken wij over brede kennis van de lokale en regionale woningmarkt in Nederland. Aangevuld met een breed netwerk van particuliere aanbieders, institutionele beleggers, projectontwikkelaars en collega makelaars kunnen we snel handelen in het vinden van de juiste woonruimte voor uw medewerkers. U hoeft maar met één partij in zee, omdatLiving Today direct toegang heeft tot de gehele markt van huurwoningen.

Begeleiding

Huisvesting vinden en goede begeleiding is vaak al lastig genoeg voor u en uw werknemers. Het kost veel tijd, tijd die ook efficiënter besteed kan worden. Living Today is de ideale partner in dit zoekproces en biedt totale begeleiding bij het huisvesten van uw medewerkers al dan niet met hun partner of gezin. Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen te nemen. Dat is wel zo gemakkelijk!

De Service

Living Today verleent haar diensten aan werknemers van verschillende concerns variërend van multinationals tot kleinere organisaties en aan particuliere cliënten. Op basis van de richtlijnen van uw bedrijf en een vooraf vastgesteld budget zorgen wij binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek voor de juiste huisvesting van uw medewerkers.

Actie

Zodra wij opdracht hebben gekregen gaan wij met de woonwensen van uw medewerker(s) aan de slag. Wij bieden een selectie van woningen aan die het beste passen bij de woonwensen van de medewerker(s) al dan niet met hun partner of gezin. Vervolgens begeleiden wij uw medewerkers bij de bezichtigingen, onderhandelingen, het opstellen van huurovereenkomsten alswel bij de in- en uit-check van de gehuurde woonruimte. Tevens is er de mogelijkheid van de volgende diensten:

  • Ophalen vanaf vliegvelden, treinstations of een specifiek adres.
  • Adviseren en afsluiten van relevante WA en inboedel verzekeringen.
  • Schoonmaak service, was- en strijkservice.
  • Het regelen van telefoon, internet of TV aansluiting.
  • Het aanmelden bij de energie leverancier.

Kortom wij doen alles!

Bij Living Today weten wij dat elk bedrijf, klant en elke opdracht verschillend kan zijn. Onze jarenlange ervaring geeft ons de kennis om hierin flexibel te zijn en de capaciteit om snel maatwerk in woonruimte te kunnen leveren. Living Today is the perfect match in housing!

U kunt contact opnemen via het contactformulier, door ons te bellen op: 071-5135350 of door een email te sturen naar: info@livingtoday.nl