Living Today
Postbus 692
2300AR, Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Uw partner in woonplezier

Bij ons betaalt u geen courtage voor de huurbemiddeling van woningen uit onze eigen portefeuille.

U zoekt woonruimte. Als u ons inschakelt voor het zoeken naar een huurwoning dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wij zullen er alles aan doen om uw ideale woning te vinden. Hierbij hanteren wij de volgende werkwijze.

Na inschrijving bij Living Today kunt u binnen ons eigen aanbod op de website zelf zoeken naar woonruimte en direct via onze kantoren een afspraak maken voor een bezichtiging.

Echter het vinden van woonruimte is niet altijd zo gemakkelijk. U moet websites in de gaten houden, kranten uitpluizen voor advertenties en diverse bezoeken afleggen zonder precies te weten of de woning is wat u zoekt. Dit alles kost veel tijd. Living Today kan dit zoektraject ook voor u uithanden nemen, door het verstrekken van een zoekopdracht. Wij gaan dan als aanhuur makelaar specifiek voor u aan de slag.

Wie zijn wij

Living Today is een makelaarskantoor in woonruimte(van kamers, appartementen tot eengezinswoningen en villa's). Ons werkgebied is de Randstad met een sterke focus op de Regio Amsterdam, Haarlemmermeer, de Leidse regio, Duin en Bollenstreek, Rijnland, Regio Gouda, Regio Den Haag en Rotterdam-Rijnmond.

Wanneer u zich inschrijft bij Living Today kunt u vervolgens zoeken in ons aanbod en een afspraak maken voor bezichtiging via onze kantoren.

Als u ons een zoekopdracht geeft kunt u een duidelijk zoekprofiel opgeven. Hierdoor weten wij precies wat uw woonwensen zijn. Deze woonwensen matchen wij (continue) met het aanbod uit ons uitgebreide netwerk met alle andere makelaars, bemiddelaars en agenten met huuraanbod en zelfs aanbod dat (nog) niet officieel op de markt is. Bovendien heeft u op deze manier een makelaar aan uw zijde met gedegen marktkennis, onderhandelingstechniek en vooral persoonlijke betrokkenheid. Vervolgens maken wij met u een afspraak om één of meerdere woonruimten te bekijken. Wij begeleiden u tijdens de bezichtiging en sluiting van de huurovereenkomst. Dat is wel zo gemakkelijk!

U hoeft maar met één partij in zee!

De huurovereenkomst

Mocht u de woning hebben gevonden die helemaal bij u past dan wordt de huurovereenkomst getekend. In deze huurovereenkomst wordt alle informatie met betrekking tot ingangsdatum, looptijd, betaalperiode, betalingsverplichtingen, soort contract en dergelijke tussen u en de verhuurder vastgelegd. Voor het sluiten van de huurovereenkomst dient u vooraf een kopie van uw legitimatiebewijs te kunnen overleggen, alsmede een kopie van de meest recente salarisstrook of een werkgeversverklaring.

Wat zijn de kosten

U kunt zich GRATIS inschrijven in ons bestand en vervolgens zelf woonruimte selecteren uit het aanbod op onze website en afspraken maken voor een bezichtiging via onze kantoren. Wanneer vervolgens een huurovereenkomst tot stand komt brengen wij geen courtage bij u in rekening.

Ook kunt u een zoekopdracht aan ons geven. Hierdoor kunt u profiteren van alle voordelen die Living Today als aanhuur specialist te bieden heeft. Wij werken dan op basis van uw zoekopdracht exclusief voor u als huurder en brengen alleen courtage bij u in rekening wanneer er een huurovereenkomst tot stand komt (no cure no pay!) Bij sluiting van het huurcontract moet u dan dus rekening houden met de betaling van de eerste maand huur, één maand borg voor de verhuurder (na huurbeëindiging retour) en éénmalig een bemiddelingsvergoeding die gelijk staat aan één maand huur excl. BTW.

Daarna kunt u volop van uw woning gaan genieten.

Schrijf u direct GRATIS in en profiteer van deze service; inschrijven