Living Today
Postbus 692
2300AR, Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Partnerships van Living Today

Living Today bereikt met deze site tal van woningzoekenden. Deze doelgroep kan ook voor uw bedrijf interessant zijn. Wellicht dat u met ons een partnership wil aangaan. Dit kan bijvoorbeeld door het adverteren op onze website door middel van banners. Een andere mogelijkheid is samen te werken door gezamenlijk een bepaalde dienst aan te bieden op onze site. Wij werken graag samen met bedrijven die onze klanten iets extra's kunnen bieden. Dit kan varrieren van een verhuisbedrijf tot een huisschilder of stucadoor die korting geeft aan onze klanten. Andere voorbeelden zijn verzekeraars, of hypotheekverstrekkers. Maar ook onderhoudsbedrijven die voor verhuurders repararties en onderhoudstaken kunnen verrichten.

Onze partners:

Heeft u suggesties of ideeen voor een partnership met Living Today of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op per e-mail.

Living Today is een professioneel makelaarskantoor in woonruimte. Wij helpen verhuurders aan de juiste huurders en woningzoekenden aan passende woonruimte.

Ons werkgebied beslaat de Randstad, met een sterke focus op de Regio Amsterdam, Haarlemmermeer, Leidse regio, Duin en Bollenstreek, Rijnland, Regio Gouda, Regio Den Haag en Rotterdam Rijnmond.
Wij werken vanuit onze kantoren in Amsterdam, Leiden, Den Haag, Haarlem, Alphen aan den Rijn, Gouda en Noordwijk.

Living Today is one of the leading house rental companies on the Dutch market. Are you planning to live/work in the Netherlands? This website provides you with a broad selection of our rental properties in the Netherlands.

25 rental specialists!

  • Direct & unlimited viewings!
  • No waiting lists!
  • 7 offices in the Netherlands

U kunt contact opnemen via het contactformulier, door ons te bellen op: 071-5135350 of door een email te sturen naar: info@livingtoday.nl