Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Call us: 071-5135350

More information?
Call: 071-5135350

Leased (option)

Gerrit van de Lindestraat
Rotterdam

2 bedrooms • 80 m²

€ 1,250 (excl.)

Leased (option)

 • Property typeGround floor apartment
 • Availability09-11-2019
 • Living area80 m²
 • Rooms3
 • Bedrooms2
 • InteriorUnfurnished

Om de hoek van de Heemraadssingel, gelegen in een gezellig straatje, ligt dit fantastisch gerenoveerde appartement op de onderste verdieping van een appartementengebouw uit 1911. Via de gemeenschappelijke entree, voorzien van eigen afgesloten postkasten, treft u de entree van het appartement op de beletage. Direct achter de deur van het appartement is de meterkast en brengt een fraai afgewerkte trap u naar het souterrain. Via een gang met daarin een kast voor de wasmachine, de toegang van de kleine kamer en de toegang tot de fraaie badkamer bereikt u de ruime woonkamer die zich aan de achterzijde van de woning bevindt. De ruime woonkamer heeft in het plafond een hoogteverschil zitten, wat zorgt voor een speels effect en ruime hoogte aan de tuinzijde. Via de fraaie halfopen keuken is de tuin met een klein trapje bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning treft u de grote slaapkamer. Deze is met recht groot te noemen. De kleine kamer, tevens aan de voorzijde gesitueerd is groot genoeg voor gebruik als tweede slaapkamer, echter beschikt deze ruimte niet over direct daglicht (wel ventilatie). Het gehele appartement is tot in de kleine details zeer fraai afgewerkt. Het appartement beschikt naast de hoogwaardige afwerking over: -Vloerverwarming in het gehele appartement
-Naast vloerverwarming in de badkamer ook een designradiator.
-Fraaie badkamer met gelijkvloerse douche met drainafvoer, thermostatische douchekraan, hardglazen douchedeuren, design radiator, wasbak met eengreepsmengkraan, spiegelkastje met scheer/föhn stopcontact en zwevend toilet.
-Luxe keuken met fraai houten aanrechtblad (massief eiken) voorzien van inbouw: koelkast, vaatwasser, oven, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat (wokbrander), rvs schouwkap, eengreepsmengkraan met dubbele wasbak en veel bergruimte in de brede lades en hoge uittrekbare apothekerskast.
-Mooie tegelvloer in gehele appartement.
-Eigen CV-ketel en opstelplaats wasmachine in techniekkast
-Eigen meters gas, water, licht en Ziggo.
-Video-intercom met deuropener.
-A-label volgens de energie-index, dus lage stookkosten.

Kortom een fantastisch appartement op loopafstand van de binnenstad van Rotterdam.

Voor bezichtigingen graag direct contact opnemen met de eigenaar:
Steven van Gils
stevenvangils@hotmail.com
06-19622020

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Gerrit van de Lindestraat
  Rotterdam

  2 bedrooms • 80 m²

  € 1,250 (excl.)

 • Laat je gegevens achter: