Living Today B.V.
Postbus 692
2300 AR Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Bel ons nu op: 071-5135350

Meer informatie?
Bel: 071-5135350

Nieuw

Arend
Sassenheim

0 slaapkamers • 54 m²

€ 1.150,- (excl.)

Nieuw

 • Soort woningGalerijflat
 • Beschikbaarheid-
 • Woonoppervlakte54 m²
 • Kamers3
 • Slaapkamers0
 • InterieurHelemaal leeg

Het Koetsiershof wordt gebouwd in Sassenheim. Dit dorp in de Bollenstreek heeft een perfecte ligging. Dichtbij de A44, de snelweg tussen Den Haag, Schiphol en Amsterdam. Maar ook diverse recreatie mogelijkheden liggen om de hoek. Ga fietsen in de Bollenstreek, wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en het strand van Noordwijk is niet ver weg. Ook een dagje zeilen op de Kaagerplassen behoort tot de mogelijkheden. Sfeervolle steden als Leiden en Haarlem liggen op korte reisafstand.

Door haar centrale ligging biedt Sassenheim in de gemeente Teylingen veel mogelijkheden om optimaal de genieten van het leven. Met slechts 15.000 inwoners voelt wonen in Sassenheim als thuiskomen in een warm dorp met alle mogelijkheden die een historische plaats te bieden heeft.


De 3 kamer appartementen zijn gelegen op de 1e, 2e, 3e en 4e verdiepingen met eigen inpandige berging op de begane grond en mogelijkheid om een extra parkeerplaats bij te huren.

De appartementen worden casco opgeleverd.

Indeling: entree appartement: ruimte hal met meterkast, woonkamer met grote raampartij en deur naar balkon met fantastisch uitzicht, open keuken v.v. 4 pits gasfornuis, afzuigkap, gootsteen met kraan, badkamer v.v. douche, wastafel met kraan, plancet en spiegel, apart toilet met fontein, CV-ketel opstelling en mechanische ventilatie, aansluiting wasmachine, veel opbergmogelijkheden, 2 aparte slaapkamer aan de voorzijde met raampartij.

Opleveringsniveau:

Wanden, vloeren, ramen en plafonds
Hoe worden de wanden opgeleverd?
De binnenwanden van de appartementen worden samengesteld uit gipsblokken met een dikte van 7cm. Tussen de woonkamer en de slaapkamer en de slaapkamers onderling worden, in verband met extra geluidswering, zwaardere blokken toegepast dan tussen de overige ruimtes.

Hoe worden de plafonds opgeleverd?
Alle betonplafonds worden voorzien van structuurspuitwerk. Alleen het plafond van de meterkast wordt niet nader afgewerkt.
Hoe worden de vloeren opgeleverd?
De begane grond van het appartementengebouw bestaat uit een geïsoleerde betonnen systeemvloer. De verdiepingsvloeren en de dakvloer van de appartementen en trappenhuis zijn massieve betonnen vloeren die in het werk gestort zijn.
De vloer van de appartementen zijn glad afgewerkt met een afwerkvloer. In de badkamer is dit een zandcementdekvloer, in de rest van het appartement is dit een anhydriet vloer. In de badkamer wordt een verdiepte douchehoek aangebracht.
In de appartementen op de begane grond wordt achter de voordeur een kruipluik en een matrand aangebracht.
De woning scheidende bouwmuren zijn massieve betonnen wanden. Dit geldt ook voor de kopgevelwand van het gebouw.


Hoe is de verwarming geregeld?
De appartementen worden voorzien van een centraal verwarmingssysteem dat bestaat uit een HR combi-ketel en plaatstalen radiatoren. De HR combi-ketel hangt in de MV/ CV-ruimte. De plaatstalen radiatoren worden geplaatst zoals aangegeven op de tekeningen. De afmetingen van de radiatoren zijn indicatief. De definitieve afmeting wordt vastgesteld door de cv-installateur op basis van de hieronder genoemde temperatuur. De leidingen worden zo veel mogelijk verwerkt in de afwerkvloer.
Hoe is de ventilatie geregeld in het appartement?
In de appartementen wordt een ventilatiesysteem aangebracht op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer van lucht. De natuurlijke toevoer geschiedt via de ventilatieroosters en suskasten i.v.m. geldende geluidseisen. in het kozijn (op het glas). De mechanische afvoer vindt plaats via een gemotoriseerde ventilatie box in de MV/ CV-ruimte.
Vanaf de ventilatie box wordt de lucht afgezogen via metalen kanalen. Deze kanalen worden ingestort in de betonnen vloeren/ plafonds. In de keuken, toilet, badkamer en MV/ CV-ruimte worden afzuigventielen aangebracht op vaste posities. Ten behoeve van een optimale werking van het systeem, worden de afzuigventielen per vertrek ingeregeld.
In de woonkamer bevindt zich de hoofdbediening van het systeem. Daarnaast wordt ook een losse bediening meegeleverd die in de badkamer kan worden geplaatst, zodat de installatie op een hogere stand kan worden ingeschakeld tijdens het gebruik van de badkamer.


Hoe is de elektra geregeld?
In de meterkast wordt een elektra-aansluiting met een elektrameter gerealiseerd door de nutspartijen. Van de elektrameter wordt een laagspanningsinstallatie aangelegd volgens het centraal dozensysteem.
De leidingen worden weggewerkt in de wanden en vloeren. De wandcontactdozen en schakelaars worden, met uitzondering van de MV/ CV-ruimte, uitgevoerd als inbouw. In de MV/ CV-ruimte worden deze als opbouw uitgevoerd.
In de meterkast wordt een invoerpunt voor een glasvezelaansluiting gerealiseerd door de nutspartijen. Deze aansluiting moet door de bewoner zelf worden aangevraagd bij een leverancier. Vanuit de meterkast worden loze buisleidingen aangebracht naar de woonkamer en de hoofdslaapkamer. Deze onbedrade aansluitpunten zitten op circa 30cm boven afgewerkte vloer.
De meterkast wordt standaard voorzien van 1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars en 4 elektragroepen voor de woninginstallatie, inclusief een aparte groep voor de wasmachine. De verlichting van het trappenhuis en de galerijen wordt geschakeld door een schemerschakelaar. Naast de hoofdentree worden op de gevel aan weerszijde een up- en downlighter aangebracht t.b.v. het aanlichten van het rustica metselwerk.

Is er elektra in de bergingen?
De verlichting in de gang van de bergingen is voorzien va een beweging sensor en de verlichting in de lift hal blijft continu branden.
Hebben de appartementen een videofoon?
Er wordt een aansluiting aangebracht ten behoeve van het bellentableau en de deurtelefooninstallatie. Middels een elektrische deuropener is de centrale toegangsdeur tot de lifthal vanuit de appartementen (met uitzondering de appartementen die vanaf de straatzijde worden ontsloten) te openen.
Hoe is de verlichting geregeld in het complex?
De verlichting van het trappenhuis en de galerijen wordt geschakeld door een schemerschakelaar. Naast de hoofdentree worden op de gevel aan weerszijde een up- en downlighter aangebracht t.b.v. het aanlichten van het rustica metselwerk.


Keuken
Hoe wordt de keuken opgeleverd
In de appartementen wordt een keuken van het fabricaat Keller geplaatst. Deze bestaat uit:

Een keukenblok van 300cm lang met vijf onderkasten.
Drie stuks bovenkasten, plus afzuigkap (recirculatie).
Een modern zwart aanrechtblad, met een enkele rechthoekige spoelbak.
Een luxe keukenmengkraan.

Badkamer en toilet
Wat voor toilet zit er in de appartementen?

Een wit zwevende toiletpot.
Een witte porseleinen handenwasbak.
Hoe ziet de badkamer eruit?
Een witte porseleinen wastafel.
Een witte keramisch planchet met een verdekt opgehangen spiegel.
Een luxe thermostatische douchemengkraan.
Een verchroomde glijstangset.

Huurprijzen bedragen:

1e etage:

Arend 101, type B5, € 1.200,-- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten
Arend 102, type B1, € 1.200,-- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten
Arend 108, type B4, € 1.225,-- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten

2e etage:

Arend 202, type B1, € 1.225,--per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.
Arend 204, type B6, € 1.225,- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.
Arend 205, type B3, € 1.300,- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.
Arend 206, type B4, € 1.225,- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.
Arend 208, type B4, € 1.300,--per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.

3e etage:

Arend 301, type B5, € 1.300,-- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.
Arend 302, type B1, € 1.300,-- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.
Arend 305, type B3, € 1.300,-- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.
Arend 306, type B4, € 1.200,-- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.

4e etage:

Arend 403, type C2, € 1.150,-- per maand exclusief G/W/E, inclusief servicekosten.

Eigen parkeerplaats huren: € 125,-- per maand.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Arend
  Sassenheim

  0 slaapkamers • 54 m²

  € 1.150,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: