Living Today
Postbus 692
2300AR, Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Short Stay

Short Stay is een product van Living Today dat haar oorsprong vindt in de groeiende behoefte aan nette volledig gemeubileerde woonruimten voor korte perioden. Deze behoefte zien we met name terug bij bedrijven en instellingen die tijdelijke huisvesting zoeken voor hun (internationale) projectmedewerkers (expatriates). Maar ook particulieren melden zich direct bij ons voor de tijdelijke huur van volledig ingerichte studio's, appartementen, penthouses of villa's (gemeubileerd of gestoffeerd). Short Stay biedt luxe gemeubileerde woonruimten die van alle gemakken zijn voorzien voor periodes van 3 dagen tot 12 maanden. De bedoeling is dat de tijdelijke bewoner zich meteen volledig thuis voelt en in feite alleen zijn koffer met kleding etc., hoeft mee te brengen. Het is direct genieten in een vertrouwde omgeving voorzien van alle dagelijkse gemakken.

Het aanbod

Ons aanbod is zorgvuldig geselecteerd en voorziet in alle budgetten van comfort tot luxe. De aangeboden woonruimten zijn volledig gemeubileerd en ingericht. Optioneel kan er een bed- en badlinnen pakket, schoonmaak service en/of was- en strijkservice worden voorzien. De meeste Short Stay woonruimten zijn gesitueerd in of nabij het centrum van de diverse steden in de Randstad en zijn zeer goed bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Weekendje weg?

Ook wanneer u een weekje of weekendje weg gaat naar steden als Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Den Haag of een badplaats als Noordwijk aan Zee zou Living Today u van dienst kunnen zijn. Voor een kortverblijf (Short Stay) in een leuke stad of badplaats is het vaak extra leuk om te verblijven in een volledig ingericht appartement dat van alle gemakken is voorzien en gelegen is op een unieke locatie. Voor informatie, reserveren of verhuurmogelijkheden voor de korte termijn (Short Stay) kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de vestigingen van Living Today. Wij zijn u graag van dienst!

U kunt contact opnemen via het contactformulier, door ons te bellen op: 071-5135350 of door een email te sturen naar: info@livingtoday.nl