Living Today
Postbus 692
2300AR, Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Verhuur uw Woning

Op zoek naar de juiste huurder voor uw woonruimte? Dat is niet altijd zo makkelijk. Living Today is een snelle, klantvriendelijke en professionele organisatie in verhuur, beheer en onderhoud. Living Today heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van woonruimte en derhalve krijgt uw object alle aandacht die het verdiend. Living Today neemt het totale verhuurtraject van uw woonruimte geheel voor u uit handen.

Hoe werkt Living Today

Ons werkgebied is de Randstad met een sterke focus op de regio Amsterdam, Haarlemmermeer, Leidse regio, Duin en Bollenstreek, Rijnland, Regio Gouda, Regio Den Haag en Rotterdam-Rijnmond. Wij zijn met meerdere vestigingen in ons werkgebied vertegenwoordigd, zo hebben wij een goed inzicht in de lokale markt. In samenwerking met u bepalen wij het profiel van uw toekomstige huurder. Wij hebben een bestand met veel woningzoekenden met een eigen zoekprofiel, dat wij dagelijks matchen met uw aanbod. Met de potentiële woningzoekenden die voldoen aan de door u gestelde eisen zullen wij uw woning bezichtigen. De geïnteresseerde kandidaten stellen wij aan u voor. Hieruit kun u een definitieve keuze maken. Wij verzorgen vervolgens een antecedentenonderzoek , het opstellen en sluiten van de huurovereenkomst, het in- & uitchecken en de sleuteloverdracht. Ons team van enthousiaste en deskundige collega's staat dagelijks klaar om direct voor u aan de slag te gaan.

Advies opmaat tijdens vrijblijvend intake gesprek

Voordat wij een woning in de verhuur en/of beheer nemen komen wij bij u langs om persoonlijk kennis met u te maken en de mogelijkheden tot verhuur en/of beheer te bespreken. In de steeds veranderende markt kunnen wij u adviseren over de verhuurmogelijkheden, huurprijzen en het beheer. Tijdens de woningopname maken wij een beschrijving van de woonruimte, meten de woning op en nemen wij een aantal foto's ten behoeve van de presentatie van de huurwoning.

Marketing van uw woning

Door onze speciale aanpak zijn wij in staat uw woning snel te verhuren. Dit doen wij met inzet van de volgende middelen:

  • Matching van uw woonruimte met ons bestand van woningzoekenden;
  • Plaatsing van uw woonruimte op onze internetsite: www.livingtoday.nl
  • Presentatie van uw woonruimte in de etalages van onze vestigingen;
  • Direct mailing van aanbod naar bedrijven in de regio;
  • Plaatsing van uw woonruimte op diverse andere woningwebsites zoals: pararius.nl (de landelijke verhuursite), huislijn.nl, houselink.nl, properazzi.nl, woningennet.nl, woninghuren.com, jaap.nl, speurders.nl en marktplaats.nl;
  • Aanbrengen van een poster of bord bij uw woonruimte (indien gewenst);
  • Adverteren in kranten en woonmagazines;

De huurovereenkomst

Wij hanteren een basis huurovereenkomst die gebaseerd is op het door het Ministerie van VROM voorgeschreven model van de Raad voor Onroerende Zaken. Dit wil zeggen dat wij deze per verhuurder aanpassen op zijn specifieke situatie en eventuele eisen en wensen. U bepaalt dus zelf de huurcondities. Wij zullen vervolgens de overeenkomst met alle betrokken partijen doornemen en uiteindelijk voor ondertekening zorgdragen.

Wat zijn de kosten?

U betaalt ons alleen courtage voor de verhuurservice als de woning door ons wordt verhuurd (no cure no pay!). Deze courtage is 1 maand huur exclusief BTW. Mocht u zelf een huurder hebben, dan kunt u doorLiving Today de huurovereenkomst laten opmaken, de kosten zijn vanaf € 150,- exclusief BTW. Ook verwachten wij geen exclusief recht in het verhuren van uw woning. Zodoende blijft u dus flexibel.

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak bel met een van de Living Today vestigingen of stuur ons een e-mail.


Verhuur uw woning!