Living Today
Postbus 692
2300AR, Leiden

Tel: 071-5135350
Mail: info@livingtoday.nl

Huurwoning of huurhuis? Living Today verhuurmakelaar wijst u de weg!

Living Today is het makelaarskantoor dat u begeleid bij het vinden van uw huurwoning, short stay verblijf of koopwoning in Nederland. Wij zijn sinds de jaren 90 breed actief op de woningmarkt voor huur, aanhuur en verhuur, tot koop, aankoop en verkoop kunt u bij ons terecht. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring in de woningmarkt opgedaan en hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierdoor hebben wij een zeer goede naam in de markt opgebouwd. Living Today wil zich profileren als een professionele organisatie waarbij snelheid, accuraatheid en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

Aanbod huurwoningen altijd up-to-date

Op onze website http://www.livingtoday.nl/ kunt u zich geheel gratis inschrijven, zelf woningen zoeken of ons een zoekopdracht verstrekken en alle via onze kantoren beschikbare huurwoningen bekijken. Dankzij onze kennis van de woningmarkt in de Randstad en onze vele contacten kunnen wij het werk voor u uithanden nemen en snel en effectief op basis van uw woonwensen samen met u uw woning vinden. Onze website is uitgerust met de nieuwste technologieën die het voor ons mogelijk maken vraag en aanbod van huurwoningen 24 uur per dag met elkaar te matchen. Wij zijn met al onze kantoren tevens aangesloten op http://www.paraius.nl/ de landelijke site voor huurwoningen. Hier vindt u het aanbod van huurwoningen voor heel Nederland.

Ook kunt u bij onze verhuurkantoren terecht voor gratis informatie over het actuele aanbod van huurwoningen. Alle vestigingen van Living Today worden geleid door zelfstandige ondernemende vestigingsmanagers die samen werken met professionele verhuurmakelaars met een ruime kennis van de markt. U vindt ons met een verzorgd kantoor op A1-lokaties in de steden waar we gevestigd zijn en waar vandaan wij u als huurder of verhuurder graag van dienst zijn. Graag maken wij een afspraak om uw woonwensen door te nemen en te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Bellen kan natuurlijk ook, ons centrale nummer is: 071 513 53 50.

Een huurwoning die past bij uw specifieke woonwensen

Het aanbod van Living Today is afkomstig van particulieren,beleggers, collega-makelaars, woningcorporaties en ontwikkelaars en bestaat uit kale huurwoningen, gestoffeerde woningen, gemeubileerde woningen en short stay appartementen (appartementen die voor een korte periode gehuurd kunnen worden). Ook worden door ons kamers te huur aangeboden en kunt u bij ons terecht voor huurwoningen variërend van een woonboot, appartement, eengezinswoning, luxe villa of penthouse. Bent u starter of iemand die flexibel wil zijn en zich niet wil binden aan een koopwoning? Bent u een expat of repat die terugkeert naar Nederland en zoekt u een huurwoning ter overbrugging? Bij Living Today bent u altijd aan het juiste adres voor uw huurhuis.

Van verhuur tot beheer van huurwoningen en nog veel meer ..........

Living Today heeft als hoofdactiviteit het bemiddelen bij huur en verhuur in de woningmarkt. Heeft u als belegger woonruimte leegstaan? of heeft u als eigenaar van uw eigen woning behoefte aan verhuur? Gezien bijvoorbeeld vertrek naar het buitenland of ter overbrugging van dubbele woonlasten neem dan contact met ons op.

Maar ook het beheer en onderhoud van huurwoningen of beleggingsportefeuilles wordt door ons verzorgd in opdracht van particuliere verhuurders en beleggers. Daarnaast begeleiden we bouwvergunning-aanvragen en verzorgen we bouwmanagement bij de realisatie van bouwprojecten of verbouwingen. Bij Service Today, onze dochteronderneming voor financieel en technisch beheer, is uw belegging in vertrouwde handen. Het rendement van uw belegging is voor ons hierbij altijd uitgangspunt. Voor meer informatie kijk op http://www.servicetoday.nl/.

Verder kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenadvies, hypotheken en vastgoedfinancieringen. Onze adviseurs van Living Today Financial Services zijn u graag van dienst. Voor meer informatie kijk op http://www.livingtodayfinancialservices.nl/ . U kunt hier terecht om direct een verzekering af te sluiten (inboedel, opstal/ gebouw, auto, aansprakelijkheid en rechtsbijstand) danwel u te laten adviseren, waarna we de zaken ook daadwerkelijk voor u regelen!

Bent u op zoek naar een goede lokatie voor de vestiging van uw bedrijf? Kijk dan op http://www.propertytrader.nl/ . Hier vindt u aanbod variërend van winkelruimte tot kantoor, van horeca-ruimte tot bedrijfsruimte, en van stalling tot opslag.

Ook zijn wij u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van uw eigen woning. Kijk voor ons actuele aanbod op http://www.livingtoday.nl/ onder de button "kopen".

Voor de directe verkoop van uw eigen woning werken wij nauw samen met Property Support. Property Support is actief op het gebied van kopen en verkopen/ terugverhuren van woningen en bedrijfsonroerend goed. Voor meer informatie kijk op http://www.propertysupport.nl/ . Property Support koopt direct aan vanuit haar aankoopgarantiefonds, zodoende heeft u direct zekerheid en kunt u snel verder met uw leven.

Kortom Living Today uw partner in woonruimte en financiele dienstverlening!

U kunt contact opnemen via het contactformulier, door ons te bellen op: 071-5135350 of door een email te sturen naar: info@livingtoday.nl